Back to Home
 • Featured

Ontdek De Verschillende Lijnen van Germaine de Capuccini

Schrijf je nu in voor een training!

Kies bij de volgende stap je gewenste datum en techniek.

Nathalie, company.com
Category: huisregels
Date:

Ontdek De Verschillende Lijnen van Germaine de Capuccini

Ontdek De Verschillende Lijnen van Germaine de Capuccini
 • Purexpert: Een uniseks gamma ontworpen voor de jonge, vette of acnegevoelige huid. Met zachte maar doeltreffende ingrediënten die de huid niet beschadigen, reguleert Purexpert de olieproductie voor een heldere, gezonde en matte teint.

 • Hydracure: Door drie soorten hyaluronzuur te combineren met thermisch water uit een Japanse vulkanische bron, hydrateert Hydracure diep, herstelt en beschermt de huid die lijdt aan dehydratatie.

 

 • Royal Jelly: Vol met antioxidanten en essentiële voedingsstoffen is Royal Jelly ideaal voor de vermoeide en gestresste huid. Poria Cocos en Royal Jelly-extract helpen de huid haar natuurlijke immuniteit tegen dagelijkse agressies te herstellen voor een stralende en gezonde teint.
 
 • Excel Therapy O2: Een intelligent assortiment dat huidbeschadiging door vervuiling en kunstmatig blauw licht voorkomt en herstelt. Excel Therapy O2 levert zuurstof tot diep in de cellen voor een gezonde, ontgiftende en stralende huid.
 
 • Vitamine C+: Deze geavanceerde anti-glycatie lijn bevat Ume Extract om collageen schade, doffe toon en vroege rimpels veroorzaakt door overtollige suiker (glycatie) te verminderen. Extra vitamine C geeft de huid glans, vitaliteit en uitstraling.
 
 • B Calm: Een geavanceerd Dermocosmetisch assortiment om de symptomen van een extreem gevoelige huid en couperose te verminderen. Exclusieve Skinbiome Repair brengt de bacteriële flora van de huid weer in balans om de gevoeligheid op lange termijn te behandelen. B-Calm is gecreëerd in samenwerking met de faculteit geneeskunde van de Universiteit van Valencia.
 
 • SRNS: Een krachtig all-round anti-ageing gamma dat zorgt voor versteviging, rimpelvermindering, revitalisering, verbeterde pigmentatie en hydratatie. Timexpert SRNS bevat tot 60% actieve ingrediënten om de huid overdag en 's nachts te beschermen en te herstellen.
 
 • Timexpert Rides: Timexpert Rides is de ultieme oplossing om lijnen en rimpels te verminderen. Exclusieve actieve ingrediënten Tissualge Tech® en BTX Tripeptine® bestrijden dynamische en statische rimpels.
 
 • Timexpert Lift IN: Een intelligente lijn die de effecten van chirurgisch tillen nabootst, waardoor de slappe of doorzakte huid volume, lift en stevigheid krijgt. Timexpert Lift (IN) werkt in de huid, bij de wortel van het probleem, om de gezichtscontouren te herstructureren en te herdefiniëren.
 
 • Timexpert White: Een gespecialiseerde lijn om het verschijnen van pigmentvlekken, donkere vlekken en oneffenheden in de teint te verminderen. Timexpert White reguleert het pigmentatieproces om een egale, uniforme en stralende huid te verkrijgen.
Tags:

Nathalie
Date: 15 Feb 2021

Huisregels

Algemene afspraken bij boekingen - Afspraken kunnen 24u voor de behandeling geannuleerd of verzet worden. Is dit niet het geval...

Alle informatie omtrent de voor en nazorg van een permanente make up behandeling vindt u hier terug.

Schrijf je nu in voor een training!

Kies bij de volgende stap je gewenste datum en techniek.