Wimpers

Jouw Bestemming voor Prachtige Wimpers. Bij Rox Beauty geloven we in de kracht van ogen die spreken en wimpers die betoveren. Onze uitgebreide reeks wimperbehandelingen is ontworpen om je oogopslag te transformeren en je natuurlijke schoonheid te accentueren.

Onze Wimperdiensten

 • Nieuwe Set Wimpers: Ontdek de magie van een nieuwe set wimpers. Of je nu gaat voor een subtiele, natuurlijke uitstraling of dramatische glamour, onze experts zullen wimpers creëren die bij jou passen.
 • Bijwerking Wimpers Houd je wimpers in topconditie met onze bijwerkingsbehandelingen. We zorgen ervoor dat je wimpers er altijd vol en prachtig uitzien.
 • Lash Lift Geniet van een lift voor je wimpers zonder extensions. Onze Lash Lift-techniek opent je ogen en geeft je een frisse, wakkere uitstraling.

 • Verwijderen Wimpers Wanneer het tijd is om je wimperextensies te verwijderen, vertrouw dan op ons voor een zachte en zorgvuldige verwijdering.

 • Verven Wimpers Geef je wimpers een diepere, rijkere kleur met onze wimperverf. Het accentueert je ogen en zorgt voor een prachtige oogopslag.

 • Verven Wenkbrauwen & Wimpers Laat je wenkbrauwen en wimpers matchen met onze gecombineerde verfbehandeling. Het resultaat? Een perfect gecoördineerde look die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Waarom Rox Beauty?

Bij Rox Beauty nemen we wimperverzorging serieus. Onze getalenteerde stylisten zijn toegewijd aan het creëren van een look die bij je past, terwijl ze zorgen voor comfort en precisie. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en volgen strikte hygiënische normen om de beste resultaten te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze wimperdiensten. We staan klaar om je te helpen bij het bereiken van betoverende wimpers die de aandacht trekken.

FAQ

Wimperextensions

Wimperextensions blijven 3 tot 4weken goed, wacht je langer als 5 weken zal je terug een nieuwe set moeten boeken en betalen.

Afspraken annuleren of verzetten

Afspraken kunnen 24u voor de behandeling geannuleerd of verzet worden. Is dit niet het geval zal de helft van de gemaakte afspraak aangerekend worden.

Verschuivingen in de agenda

De geplande afspraken kunnen met max. 30 min verschoven worden zodat wij een mooi aansluitende agenda hebben en een maximaal aantal klanten kunnen helpen.

Voorschotten

Voorschotten worden niet terug betaald (indien je tijdig annuleert, kan je ze gebruiken voor een andere behandeling)

Betaalmogelijkheden

Je kan cash of met payconiq betalen en dit dient onmiddellijk na de behandeling te gebeuren (géén uitstel).

Permanente Make Up

Het is vereist om voor elke nieuwe behandeling een bijwerking binnen de 3 maanden in te plannen (prijs €100).

Bijwerkingen

Bijwerkingen van een andere specialiste, buiten Rox Beauty, worden gezien als een nieuwe behandeling

Boek de bijwerking onmiddellijk binnen 5 weken na je 1ste afspraak

Extra bijwerkingen

Een extra bijwerking kan geboekt worden aan €50 (binnen 3 maanden)

Levensduur PMU

Na 4 jaar betaal je altijd terug de prijs van een nieuwe behandeling (dit is weer met een vereiste bijwerking binnen de 3 maanden aan €100)

 • Legendestraat 22,
  2180 Antwerpen,
  België