Back to Home

Permanente Make-Up (Powderbrows, Eyeliner, Lippigmentatie)

Permanente Make-Up (Powderbrows, Eyeliner, Lippigmentatie)

Permanente Make-up bij Rox Beauty - Jouw Tijdloze Schoonheid, Veilig en Natuurlijk

Bij Rox Beauty begrijpen we dat schoonheid geen tijdschema kent. Onze permanente make-up diensten voor wenkbrauwen, lippen en oogleden zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten, met de hoogste prioriteit voor veiligheid en kwaliteit.

Onze Permanente Make-updiensten

Powderbrows

Krijg perfecte wenkbrauwen die moeiteloos indruk maken, met onze toegewijde focus op veiligheid en kwaliteit. We werken met Reach Gereguleerde pigmenten om ervoor te zorgen dat de pigmenten geen kankerverwekkende of schadelijke stoffen bevatten.

   

  Lippigmentatie

  Definieer en verbeter de vorm en kleur van je lippen met onze lippigmentatiebehandeling. Geniet van een langdurige, stralende lipkleur zonder zorgen over schadelijke stoffen.

   

  Eyeliner

  Laat je ogen spreken met onze permanente eyeliner. Of je nu kiest voor subtiel en natuurlijk of een gedurfde look, we gebruiken Reach Gereguleerde pigmenten voor een veilige en duurzame oplossing. 


   Waarom Rox Beauty voor Permanente Make-up?

   Bij Rox Beauty staat veiligheid voorop. We werken met toonaangevende Reach Gereguleerde pigmenten om de gezondheid en tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Onze ervaren professionals gebruiken de nieuwste technologie en hoogwaardige, veilige pigmenten om blijvende resultaten te leveren.

   Neem Contact Op

   Klaar om je schoonheid veilig te vereeuwigen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze permanente make-updiensten met Reach Gereguleerde pigmenten. Bij Rox Beauty staan we klaar om je te helpen bij het bereiken van een tijdloze en stralende uitstraling, zonder zorgen over schadelijke stoffen.

   FAQ

   Wimperextensions

   Wimperextensions blijven 3 tot 4weken goed, wacht je langer als 5 weken zal je terug een nieuwe set moeten boeken en betalen.

   Afspraken annuleren of verzetten

   Afspraken kunnen 24u voor de behandeling geannuleerd of verzet worden. Is dit niet het geval zal de helft van de gemaakte afspraak aangerekend worden.

   Verschuivingen in de agenda

   De geplande afspraken kunnen met max. 30 min verschoven worden zodat wij een mooi aansluitende agenda hebben en een maximaal aantal klanten kunnen helpen.

   Voorschotten

   Voorschotten worden niet terug betaald (indien je tijdig annuleert, kan je ze gebruiken voor een andere behandeling)

   Betaalmogelijkheden

   Je kan cash of met payconiq betalen en dit dient onmiddellijk na de behandeling te gebeuren (géén uitstel).

   Permanente Make Up

   Het is vereist om voor elke nieuwe behandeling een bijwerking binnen de 3 maanden in te plannen (prijs €100).

   Bijwerkingen

   Bijwerkingen van een andere specialiste, buiten Rox Beauty, worden gezien als een nieuwe behandeling

   Boek de bijwerking onmiddellijk binnen 5 weken na je 1ste afspraak

   Extra bijwerkingen

   Een extra bijwerking kan geboekt worden aan €50 (binnen 3 maanden)

   Levensduur PMU

   Na 4 jaar betaal je altijd terug de prijs van een nieuwe behandeling (dit is weer met een vereiste bijwerking binnen de 3 maanden aan €100)

   • Legendestraat 22,
    2180 Antwerpen,
    België