Nagels

Bij Rox Beauty streven we ernaar om jouw nagels te transformeren tot ware kunstwerken. Onze toegewijde nagelstylisten bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw nagels er altijd op hun best uitzien en zich gezond voelen. We zijn gepassioneerd in het leveren van hoogwaardige nagelverzorging en een ontspannende, verwennerij-ervaring voor al onze klanten.

 

Onze Diensten

Gelnagels Zetten Geef jouw nagels een schitterende en duurzame uitstraling met onze professioneel aangebrachte gelnagels. We bieden een breed scala aan kleuren en stijlen om aan jouw persoonlijke voorkeur te voldoen.

Gelnagels Bijwerken Houd je gelnagels in topconditie met onze bijwerkservice. We zorgen ervoor dat jouw nagels er altijd perfect uitzien en blijven stralen.

Nagels Lakken Verwen jezelf met een stijlvolle nagellak die past bij elke gelegenheid. Kies uit ons uitgebreide assortiment kleuren en geniet van een vlekkeloze, langdurige afwerking.

Manicures Ontspan en verjong je handen met onze luxueuze manicures. We verwennen jouw nagels, nagelriemen en handen om ze er gezonder en verzorgd uit te laten zien.

 

Waarom Rox Beauty?

Bij Rox Beauty geloven we in kwaliteit, hygiëne en klanttevredenheid. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en volgen strikte hygiënische procedures om de gezondheid van jouw nagels te waarborgen. Onze getalenteerde nagelstylisten luisteren naar jouw wensen en streven ernaar om jouw droomnagels werkelijkheid te maken.

Bij ons draait alles om jou - jouw comfort, jouw stijl en jouw tevredenheid. Bezoek Rox Beauty vandaag nog en trakteer jezelf op de ultieme nagelverzorgingservaring. Jouw nagels verdienen de beste zorg, en dat is precies wat we leveren.

Bij Rox Beauty maken we van jouw nagels kunstwerken!

FAQ

Wimperextensions

Wimperextensions blijven 3 tot 4weken goed, wacht je langer als 5 weken zal je terug een nieuwe set moeten boeken en betalen.

Afspraken annuleren of verzetten

Afspraken kunnen 24u voor de behandeling geannuleerd of verzet worden. Is dit niet het geval zal de helft van de gemaakte afspraak aangerekend worden.

Verschuivingen in de agenda

De geplande afspraken kunnen met max. 30 min verschoven worden zodat wij een mooi aansluitende agenda hebben en een maximaal aantal klanten kunnen helpen.

Voorschotten

Voorschotten worden niet terug betaald (indien je tijdig annuleert, kan je ze gebruiken voor een andere behandeling)

Betaalmogelijkheden

Je kan cash of met payconiq betalen en dit dient onmiddellijk na de behandeling te gebeuren (géén uitstel).

Permanente Make Up

Het is vereist om voor elke nieuwe behandeling een bijwerking binnen de 3 maanden in te plannen (prijs €100).

Bijwerkingen

Bijwerkingen van een andere specialiste, buiten Rox Beauty, worden gezien als een nieuwe behandeling

Boek de bijwerking onmiddellijk binnen 5 weken na je 1ste afspraak

Extra bijwerkingen

Een extra bijwerking kan geboekt worden aan €50 (binnen 3 maanden)

Levensduur PMU

Na 4 jaar betaal je altijd terug de prijs van een nieuwe behandeling (dit is weer met een vereiste bijwerking binnen de 3 maanden aan €100)

  • Legendestraat 22,
    2180 Antwerpen,
    België