Back to Home

Brow Lamination

Brow Lamination

Welkom bij Rox Beauty - Jouw Bestemming voor Brow Lamination en Lash Lift met Browlift. Bij Rox Beauty omarmen we de kracht van verbluffende wenkbrauwen en wimpers. Onze professionele Brow Lamination en Lash Lift met Browlift behandelingen zijn ontworpen om je ogen te laten stralen en je gezicht te laten stralen. 

Onze Specialiteiten

  • Brow Lamination Transformeer je wenkbrauwen met onze Brow Lamination-behandeling. We tillen, modelleren en fixeren je wenkbrauwharen om een strakke en verzorgde look te creëren die wekenlang aanhoudt.
  • Lash Lift met Browlift Laat je wimpers omhoog krullen en je wenkbrauwen in vorm brengen met onze Lash Lift met Browlift-service. Het resultaat? Een open, heldere blik zonder gedoe met mascara of wenkbrauwproducten.

Waarom Rox Beauty?

Bij Rox Beauty begrijpen we dat schoonheid in de details zit. Onze gespecialiseerde Brow Lamination en Lash Lift met Browlift behandelingen zijn ontworpen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Onze ervaren stylisten zorgen voor een comfortabele en zorgvuldige behandeling.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze brow- en lash-diensten. We staan klaar om je te helpen bij het bereiken van een verbluffende oogopslag.

FAQ

Wimperextensions

Wimperextensions blijven 3 tot 4weken goed, wacht je langer als 5 weken zal je terug een nieuwe set moeten boeken en betalen.

Afspraken annuleren of verzetten

Afspraken kunnen 24u voor de behandeling geannuleerd of verzet worden. Is dit niet het geval zal de helft van de gemaakte afspraak aangerekend worden.

Verschuivingen in de agenda

De geplande afspraken kunnen met max. 30 min verschoven worden zodat wij een mooi aansluitende agenda hebben en een maximaal aantal klanten kunnen helpen.

Voorschotten

Voorschotten worden niet terug betaald (indien je tijdig annuleert, kan je ze gebruiken voor een andere behandeling)

Betaalmogelijkheden

Je kan cash of met payconiq betalen en dit dient onmiddellijk na de behandeling te gebeuren (géén uitstel).

Permanente Make Up

Het is vereist om voor elke nieuwe behandeling een bijwerking binnen de 3 maanden in te plannen (prijs €100).

Bijwerkingen

Bijwerkingen van een andere specialiste, buiten Rox Beauty, worden gezien als een nieuwe behandeling

Boek de bijwerking onmiddellijk binnen 5 weken na je 1ste afspraak

Extra bijwerkingen

Een extra bijwerking kan geboekt worden aan €50 (binnen 3 maanden)

Levensduur PMU

Na 4 jaar betaal je altijd terug de prijs van een nieuwe behandeling (dit is weer met een vereiste bijwerking binnen de 3 maanden aan €100)

  • Legendestraat 22,
    2180 Antwerpen,
    België