Browista Benelux 2024 Award - Powderbrows Winner 💎


Nathalie, de winnaar van de eerste plaats in de categorie Powderbrows bij Browista Benelux, is de trainer die je wegwijs zal maken gedurende de trainingen.

Back to Home

permanente-make-up-academie

Bij Rox Beauty bieden we de mogelijkheid om een specialiste te worden in de wereld van permanente make-up. Als jouw droom is om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te accentueren en tegelijkertijd een succesvolle carrière op te bouwen, dan zijn onze permanente make-up trainingen iets voor jou!

Waarom Kiezen voor Permanente Make-up Training bij Rox Beauty?

Professionele Begeleiding: Als experts in de permanente make-up industrie zullen we je begeleiden bij elke stap van het leerproces.

Uitgebreid Curriculum: Leer alles over de technieken voor eyeliner, powderbrows en lippigmentatie. We bieden uitgebreide cursussen die je zowel de basisbeginselen als geavanceerde technieken bijbrengen.

Praktijkgerichte Training: Je krijgt volop de gelegenheid om te oefenen op echte modellen, zodat je zelfverzekerd en bekwaam wordt.

Certificering: Na succesvolle afronding van onze trainingen ontvang je een certificaat als een gekwalificeerde permanente make-up artiest.

Ondersteuning na de Training: Onze relatie met jou eindigt niet na de training. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om je te helpen slagen in je nieuwe carrière.

Starterskit: Je krijgt een starterskit met alle nodige tools om te starten aan je carrière als permanente make-up specialiste! Word een Expert in Permanente Make-up en Bouw een Glansrijke Toekomst Op! Ons doel om jou te helpen je passie om te zetten in een winstgevende en lonende carrière. Neem vandaag nog contact met ons op om je training te boeken. Je toekomst begint hier.

Permanente Make-Up Academie

Nathalie
10 Jan 2024

PMU Toestel - Titan

  Ontdek de hoogwaardige PMU-rotary machine van het merk Titan, perfect voor professionals. Dit apparaat voor permanente make-up biedt precisie, duurzaamheid...

Nathalie
12 Sep 2023

Deepliner Basis Training

Boek hier een permanente make-up basis training voor de deepliner!

Nathalie
12 Sep 2023

Powderbrows Master Training

Boek hier een permanente make-up master training voor de powderbrows!

Boek hier een permanente make-up master training voor de lippigmentatie!

Nathalie
12 Sep 2023

Eyeliner Basis Training

Boek hier een permanente make-up basis training voor de eyeliner!

Nathalie
09 Sep 2023

Lippigmentatie Basis Training

Boek hier een permanente make-up basis training voor de lippigmentatie!