Waxen

Bij Rox Beauty begrijpen we dat een gladde en zijdezachte huid een essentieel onderdeel is van je schoonheidsroutine. Onze ervaren schoonheidsspecialisten staan klaar om je de meest comfortabele en professionele waxing-ervaring te bieden voor zowel je gezicht als lichaam.

Onze Waxing Diensten

 • Wax Wenkbrauwen / Bovenlip / Kin Perfect gevormde wenkbrauwen en een vlekkeloze bovenlip en kin zijn slechts een wax-behandeling verwijderd. Laat onze experts je helpen bij het verkrijgen van een prachtige, haarvrije uitstraling.
 • Bikinilijn Krijg zelfvertrouwen en voel je op je best met onze bikinilijn waxing. We zorgen voor een nauwkeurige en pijnloze behandeling.

 • Brazilian Ga voor een gladde, haarvrije huid met onze professionele Brazilian waxing. We begrijpen het belang van precisie en hygiëne bij deze behandeling en garanderen de beste resultaten.

 • Oksels/Armen Zeg vaarwel tegen ongewenst haar op je oksels en armen. Onze waxing-behandelingen zijn snel en effectief, zodat je klaar bent om te schitteren.

 • Onderbenen Geniet van zijdezachte onderbenen met onze waxing-service. Laat je huid ademen en stralen.

 • Volledige Benen Laat ons je helpen bij het bereiken van prachtige, haarvrije benen met onze volledige beenwaxing.

 • Volledige Bikini Als je kiest voor onze volledige bikinilijn waxing, kun je vol vertrouwen genieten van het strand of het zwembad.

Waarom Rox Beauty?

Bij Rox Beauty werken met zorg en precisie om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten. We gebruiken hoogwaardige waxing-producten en hanteren strikte hygiënenormen om je de beste ervaring te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze waxing-diensten. We staan klaar om je te helpen bij het bereiken van een zijdezachte, haarvrije huid.

FAQ

Wimperextensions

Wimperextensions blijven 3 tot 4weken goed, wacht je langer als 5 weken zal je terug een nieuwe set moeten boeken en betalen.

Afspraken annuleren of verzetten

Afspraken kunnen 24u voor de behandeling geannuleerd of verzet worden. Is dit niet het geval zal de helft van de gemaakte afspraak aangerekend worden.

Verschuivingen in de agenda

De geplande afspraken kunnen met max. 30 min verschoven worden zodat wij een mooi aansluitende agenda hebben en een maximaal aantal klanten kunnen helpen.

Voorschotten

Voorschotten worden niet terug betaald (indien je tijdig annuleert, kan je ze gebruiken voor een andere behandeling)

Betaalmogelijkheden

Je kan cash of met payconiq betalen en dit dient onmiddellijk na de behandeling te gebeuren (géén uitstel).

Permanente Make Up

Het is vereist om voor elke nieuwe behandeling een bijwerking binnen de 3 maanden in te plannen (prijs €100).

Bijwerkingen

Bijwerkingen van een andere specialiste, buiten Rox Beauty, worden gezien als een nieuwe behandeling

Boek de bijwerking onmiddellijk binnen 5 weken na je 1ste afspraak

Extra bijwerkingen

Een extra bijwerking kan geboekt worden aan €50 (binnen 3 maanden)

Levensduur PMU

Na 4 jaar betaal je altijd terug de prijs van een nieuwe behandeling (dit is weer met een vereiste bijwerking binnen de 3 maanden aan €100)

 • Legendestraat 22,
  2180 Antwerpen,
  België